Miért kössek utasbiztosítást?

Üzleti utazást, családi kirándulást vagy hosszabb nyaralást, esetleg csak egy romantikus városnézős hétvégét tervez? Ne hagyja, hogy egy váratlan meglepetés elrontsa utazását! Számoljon baleset, betegség, poggyász elvesztés vagy rongálódás kockázatával és a biztosító társaságok utasbiztosítás ajánlataival!


A legtöbb biztosító kedvező díjakért kínál utasbiztosítást, szükség esetén kártérítést, akár 24 órában hívható magyar nyelvű asszisztenciát, így kockázatmentes, biztos hátteret a külföldre utazóknak.
 
Honlapunk biztosítás kalkulátora segítségével pár perc alatt össze tudja hasonlítani a biztosítók ajánlatait és utasbiztosítása leendő díját. Kalkuláljon velünk és kösse meg utasbiztosítását online, egyszerűen és gyorsan, akár az utazása napján vagy indulás előtt közvetlenül!
 
Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felületek független oldalak, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem. Amennyiben kérdése adódik a díjszámítás vagy a szerződés megkötése folyamán, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!
 

Mi kiszámoljuk, Ön választ!

 
A magyar piacon elérhető utasbiztosítási termékek közül az e-utas.hu 8 társaság termékeit mutatja be. Kínálatunkban csak azok a biztosítótársaságok szerepelnek, amelyek az utasbiztosítási ajánlatokat úgynevezett webszervíz technológiával fogadják. Ez azt jelenti, hogy az e-utas.hu oldalán Ön által kezdeményezett ajánlatra válaszul a biztosító azonnal elektronikus úton postázza a biztosítási kötvényt, azaz azonnali fedezetet nyújt. Az e-utas.hu a biztosító által kibocsátott kötvényt az Ön által megadott email címre továbbítja, továbbá a kötvényt bármikor eléri a Személyes Menü Szerződések menüpontjában a megkötött szerződéséhez letárolva.

 

  • Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  • Allianz Hungária Zrt.
  • Cherrisk by Uniqa
  • Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
  • Európai Utazási Biztosító Zrt.
  • Mapfre Asistencia S.A. Magyarországi Fióktelepe.
  • UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
  • Uniqa Biztosító Zrt.

 
 

Kalkuláljon a biztosító társaságok utasbiztosítás ajánlatai között, és kösse meg az Önnek legkedvezőbbet akár utazása napján vagy indulás előtt közvetlenül.
 
Amennyiben az összehasonlításban nem szereplő termék iránt érdeklődik, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.
 

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

pay-pass

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben