Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

Utasbiztosítás ONLINE, egyszerűen, gyorsan

Tudja magát biztonságban bel- és külföldön egyaránt,
kössön utasbiztosítást előre vagy akár indulása napján közvetlenül.

További információk

Utasbiztosítás ONLINE,
egyszerűen, gyorsan

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

Eurorisk ügyfél vagyok

Használja Személyes Menü regisztrációs adatait az e-utas.hu-n is,
vagy regisztráljon most, hogy könnyen és gyorsan intézhesse biztosítási szerződéseihez kapcsolódó ügyeit.

Hírek

A legkedveltebb nyaralóhelyek és utasbiztosításkötési szokások a magyarok körében

2024. július 4., csütörtök   Tudod már hova utazol 2024-ben? Bár a felmérések szerint a magyarok körében még mindig a klasszikus tengerparti nyaralások vezetik a listát, egyre többen nyitnak a t ...

Milyen feltételekkel köthető utasbiztosítás kismamaként?

2024. június 20., csütörtök   Utazásra készülsz a babavárás alatt? A várandósság különleges állapot, de a gyermekvárás miatt nem kell lemondanod az utazásról. Ilyenkor azonban érdemes jobban oda ...

Kína kísérleti jelleggel vízummentes belépést biztosít Magyarország állampolgárai számára

2024. június 7., péntek   Kína tavaly novemberben jelentette be, hogy Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és Malajzia állampolgárait ideiglenesen mentesíti a vízumk ...

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Adatok Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Ajánlatok Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
Kiválasztás A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Fizetés Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben

Mikor kell megkötni az utasbiztosítást?

Az utasbiztosítást kizárólag az utazás megkezdése előtt, Magyarországon kötheti meg. Ezt azonban megteheti honlapunkon akár online, az utolsó percben is. Lehetőség van viszont a megkötött utasbiztosítás szükség szerinti meghosszabbítására külföldről is. Ilyen igény esetén a biztosító telefonos ügyfélszolgálatát (a kötvényen szereplő számot) kell felhívnia. Amennyiben útlemondási biztosítást is kötne, azt több nappal az elutazás előtt kell megtennie. Kérjük, tájékozódjon a pontos feltételekről az Eurorisk ügyfélszolgálatán.

Hasonlítsa össze és kösse meg kényelmesen utasbiztosító partnereink ajánlatait:

image

Utasbiztosítás belföldre, Európába vagy a tengerentúlra

Nyaraláshoz, városnézéshez, tengerparti pihenéshez, túrázáshoz, hegymászáshoz, síeléshez vagy egyéb sport célú utazáshoz elengedhetetlen egy megfelelő utasbiztosítás, hogy élményeinket ne árnyékolja be egy baleset, betegség, vagy más, nem várt kellemetlen esemény, ami rémálommá teheti utazásunkat.

Egy ismeretlen helyen, idegen kultúrában és a bajtól stresszesen ezeket a helyzeteket sokszor problémás és megterhelően költséges önállóan kezelni, gondoljunk csak egy esetleges betegség vagy baleset orvosi és kórházi költségeire, illetve adott esetben felmerülő élet- és vagyonmentési, szerviz, szakértői vagy ügyvédi költségekre. Erre nyújt megoldást és gyors segítséget egy megfelelő utasbiztosítás, melynek díja elenyésző az utazás összköltségéhez képest.

Éppen ezért az elmúlt néhány évben az utasbiztosítás az egyik legnépszerűbb biztosítási termékké vált, mivel rendkívül költséghatékony. Gyakorlatilag az utasbiztosítás nélkülözhetetlen a külföldi utakon, és minden korosztály és foglalkozású utazó számára nagyszerű biztonsági hálót és nyugalmat jelent az utazás alatt.

Ne késlekedjünk és ne spóroljunk az utasbiztosítással

Jó ha tudjuk, hogy az utazás megkezdése után (késve vagy utólag) kötött utasbiztosítási szerződésünk érvénytelen és nem fogja fedezni az esetlegesen felmerülő kárunkat és kiadásainkat, ahogy azon biztosítások sem, melyek választott módozata a kiadásoknál alacsonyabb limitösszeget tartalmaz.

Akár egyedül, akár párban, családdal vagy barátokkal indul útnak, ne elégedjen meg egy olcsó, akár a bankkártyákhoz ingyenesen társított, éppen ezért kevés szolgáltatást és alacsony határösszegeket tartalmazó utasbiztosítással.

Azt tanácsoljuk, hogy legkésőbb az indulás napján kössön utasbiztosítást, és válasszon magasabb igényeket kielégítő szolgáltatási csomagot, ami egy külföldön elszenvedett baleset vagy betegség esetén az érintett családtag orvosi vagy kórházi kezelése, a baleset helyszínéről történő mentése és az intézmények közötti szállítása, az útitársak hazautazása, stb. költségeit is fedezi. Gondoljunk csak bele, hogy egy síbalesetet szenvedő helikopteres hegyi mentése, egy több hétig vagy hónapokig tartó külföldi kórházi kezelés, a műtétek és gyógyszerek külön-külön is több milliós számlákat jelenthetnek.

Utasbiztosítás online, percek alatt

Számoljon baleset, betegség, poggyász elvesztés vagy rongálódás kockázatával és kalkuláljon a biztosító társaságok utasbiztosítás ajánlatai között!

A biztosítók kínálata széles skálán mozog mind a fedezetet, mind a díjakat illetően, ezért gyors összehasonlítási lehetőséget nyújtunk azon biztosítók kínálatából, akik rendelkeznek webszervíz technológiával, azaz az ügyfeleink által kezdeményezett ajánlatra válaszul a társaság azonnal elektronikus úton postázza a biztosítási kötvényt, így azonnali fedezetet nyújt. Szolgáltatásunk a fenti okok miatt nem teljeskörű, azonban, ha az általunk összehasonlított utasbiztosítási ajánlatok között nem talált megfelelőt, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és igyekszünk megtalálni az optimális megoldást.

Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felület független oldal, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem.