5 varázslatos adventi úti cél

Mindig kössön utasbiztosítást!

Mindenki máshogy hangolódik a Karácsonyra. Van, aki már novemberben karácsonyfát állít vagy vezetés közben karácsonyi zenét hallgat. Mások mézeskalácsot sütnek és karácsonyi filmeket néznek. A kivilágított utcák, a forralt bor illata és az adventi vásárok megérintik még a zárkózottabb lelkeket is. Hova érdemes Adventkor elutazni? Idén is hoztunk kedvcsinálót az ünnepek alatt is utazni vágyóknak.

 

1. Advent Zágrábban: sokan nem tudják, de az European Best Destinations 2016 és 2018 között három egymást követő évben a „Legjobb karácsonyi vásár” címet adományozta a városnak. A Budapestről autóval alig 3,5 óra alatt elérhető horvát fővárosba tehát nemcsak nyáron érdemes ellátogatni, hanem télen is remek úticél a kikapcsolódni vágyóknak.

 

2. Advent Strasbourg-ban: a franciaországi meseváros, Strasbourg az elzászi régióban található, valódi ékszerdoboz. Sokan a „karácsony fővárosa” jelzővel illetik, s hogy miért, erről érdemes saját magunknak, személyesen megbizonyosodni.

 

3. Bruges-i karácsonyi vásár: Bruges ünnepi finomságainak valóban nehéz ellenállni. A csokoládéról híres városban igazi kényeztetés vár minket az adventi időszakban is. Amitől itt biztosan ünnepi hangulatba kerülünk: krémes forró csokoládé, fűszeres forralt borok, belga sörök, sajtok és kiadós ételek. 

 

4. Az örök klasszikus, a prágai karácsonyi vásár: az egyik legromantikusabb európai város idén is tökéletes úticél családoknak, és szerelmeseknek. Prága központjában, az Óváros terén található karácsonyi vásár a legnagyobb egész Csehországban. Többek között forró sült gesztenye, forralt bor, cseh karácsonyi kekszek várják a látogatókat.

 

5. Advent Budapesten: kaptunk híreket arról, hogy idén a növekvő energiaárak miatt elmaradhatnak a karácsonyi vásárok, de a legfrissebb információk szerint a Vörösmarty téren és a Bazilikánál megmarad a hagyományőrző esemény. Ha vidékről szeretne a fővárosba utazni vagy budapestiként ünnepi hangulatra lelni, akkor Budapest belvárosa 2022-ben is várja a látogatókat.

 

Bárhova is tervezünk utazni még az idén, feltétlenül utasbiztosítással tegyük. Oldalunkon könnyedén, pár kattintással kalkulálhat és online meg is kötheti a legjobb utasbiztosításokat akár az egész családnak:

 

Utasbiztosítás ONLINE, gyorsan | E-Utas.Hu

 

 

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

pay-pass

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben