3+1 pénztárcabarát európai úti cél a nyári szezonra

Utazásaihoz mindig kössön utasbiztosítást!

Évente legalább egyszer mindenki vágyik arra, hogy egy kicsit kilépjen a megszokott mókuskerékből. A kikapcsolódás könnyebb egy másik környezetben, új ingerek között. A teljes feltöltődéshez sokan az utazást választják,  bár tartanak attól, hogy idén nyáron mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ha külföldre indulnak. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány európai várost, ahol megfizethető áron nyaralhatunk.

 

1. Rodosz, Görögország: a görög szigetvilág kiváló helyszín a nyaraláshoz, tele van gyönyörű strandokkal, történelmi helyszínekkel és csodás gasztronómiai élményekkel. Bár jelenleg Santorini és Mykonos a legfelkapottabb görög úti célok, ha spórolni szeretnénk a kiadásokkal, akkor válasszuk inkább a hasonló élményeket nyújtó Rodosz szigetét.

 

2. Lisszabon, Portugália: Portugália Nyugat-Európa egyik legmegfizethetőbb országa, ahol az emberek vendégszeretete, a jókedv és az óceán, valamint a sok napsütés minden turistát boldoggá tesz! Portugália fővárosa tárt karokkal, ingyenes látnivalókkal és olcsó éttermekkel várja az idelátogatókat. Az utazás során érdemes felkeresni São Jorge várát, a Belém-tornyot vagy az Alfama negyedet is, nem fogunk csalódni.

 

3. Sevilla, Spanyolország: akik szeretik a kastélyokat, azoknak ajánlott ellátogatnia a napsütötte Sevillá-ba. Minden kastélyrajongónak látnia kell a híres Alcazar királyi palotát, ahol mindig sok a turista, de a látvány megér egy kis sorban állást. Sokat sétálhatunk, bringázhatunk, így a közlekedésre alig kell költeni. Az étkezés is lehet költséghatékony: egyes helyek ingyenes tapast adnak, ha italt rendelünk, egy pohár bor pedig sok helyen alig 2,50 euróba kerül.

 

+1. Riga, Lettország: Riga szép és hangulatos város, tele van felfedezésre érdemes történelmi helyszínekkel és kulturális látnivalókkal. Az éttermek és a szállások árai általában kedvezőbbek, mint a nyugat-európai városokban, de az élmény egész biztosan maradandó lesz!

 

Bármerre is utazunk, azt utasbiztosítással tegyük!

 

Utasbiztosítás online díjkalkuláció és szerződéskötés kényelmesen, akár indulás előtt azonnal:

https://e-utas.hu/calculation/utas-biztositas

 

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

 

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

pay-pass

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben