3+1 hangulatos őszi úti cél, amely autóval is könnyen elérhető

Kössön mindig utasbiztosítást!

Ahogy az őszi falevelek színessé varázsolják a parkokat és az utcákat, úgy jön meg a kedvünk egy újabb utazáshoz. Szerencsére nem kell messzire repülni, ha külföldön keresünk őszi kikapcsolódást, érintetlen tájakat, hegyi levegőt, hiszen akár pár órányi autóúttal mindez elérhető. Hangulatos erdei túrák vagy városlátogatás sült gesztenyével és forralt borral? Egy hétvégi kiruccanás vagy egész heti pihenés? Mutatjuk, hova érdemes elindulni:

 

1. Hohe Wand Nemzeti Park – Ausztria: Budapesttől csupán 280 km-re fekszik ez a csodás hely, ahol egy jó nagyot lehet kirándulni. Ráadásul a család összes tagja élvezni fogja. Az osztrák-magyar határhoz közeli kirándulóhely gyerekekkel is könnyen bejárható, találunk benne vadasparkot, játszóteret, múzeumot, sőt akár lámákat is lehet simogatni. A Hohe Wand-ra kocsival felmehetünk Bécsújhely felől, a sorompónál hétvégén pár eurós belépődíjat szednek, más napokon becsületkassza működik. Ideális őszi hétvégi program! 

 

2. Salzkammergut-i tóvidék – Ausztria: Ha egy kicsit távolabb szeretnénk utazni Ausztriában, akkor irány a Salzkammergut-i tóvidék, ami 545 km-re fekszik Budapesttől. Itt akár egy teljes hetet is érdemes eltölteni, mert van mit felfedezni. Ezen a környéken fekszik többek között Hallstatt, Gmunden, St. Wolfgang, Bad Ischl, ahol egy különleges világba csöppenhetünk. Amennyiben nagyvárosi hangulatra vágyunk, akkor Salzburg is könnyen megközelíthető innen. Forralt boros sétálgatások a hangulatos Hallstatt-ban? Pipálja ki idén a bakancslistáról! Kalandra fel. ???? 

 

3. Brno - Csehország: Egy valódi ékszerdoboz Csehországban. Prágában már sokan jártak, de ez a város még sokaknak kimaradt, így most itt az ideje felfedezni! Nagyvárosi jellegű központja számos építészeti látnivalót tartogat, főbb nevezetességein kívül a legnagyobb élmény a sörözőkkel, éttermekkel, jó időben teraszos vendéglátóhelyekkel sűrűn tűzdelt, vibráló hangulatú belvárosában tett séta. Idén ősszel ez is egy remek lehetőség.

 

+1. Krakkó - Lengyelország: Lengyelország déli részén, a Kis-lengyelországi vajdaságban található Krakkó.  A lengyel királyok történelmi rezidenciája számos műemlékkel, köztük sok magyar vonatkozásúval büszkélkedhet, amelyek az UNESCO Világörökség részét képezik, így az egyik leglátogatottabb idegenforgalmi központ. Hangulatos kis utcák, advent időszakában különleges vásárok. Szerelmeseknek és családosoknak egyaránt ajánlott úticél.

 

Jó kikapcsolódást kívánunk az őszi hétvégékre és ne felejtsen utasbiztosítást kötni, mielőtt elindul: 

Utasbiztosítás ONLINE, gyorsan | E-Utas.Hu

 

 

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

pay-pass

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben