Három közeli tengerpart, 5-6 órányira Magyarországtól

Kössön utasbiztosítást tengerparti utazásokhoz is!

A nyár hangulata már a levegőben, és ki ne vágyna egy kis tengerparti feltöltődésre? Sokan nem is gondolnák, hogy – bár nincs saját tengerpartunk – de Magyarország elhelyezkedése milyen szerencsés, ugyanis pár órás vezetéssel szebbnél szebb tengerpartokat érhetünk el. Íme, kedvcsinálónak három remek úticél, ahol garantált a feltöltődés és autóval tényleg könnyen, 5-6 óra alatt megközelíthető:

 

  1. Krk sziget: A Krk sziget a Magyarországhoz legközelebbi horvát sziget, amely Budapesttől 500 kilométerre fekszik, a letenyei határátkelőtől mindössze 260 kilométer távolságra. Mediterrán hangulat, szűk utcácskák, napfény és tenger, finom ételek jellemzik, ahová akár pár napra, akár hosszabb időre érkezünk, a kikapcsolódás garantált. 

 

  1. Piran, a szlovén Adria gyöngyszeme: Az Isztriai-félsziget egyik, ha nem a legszebb városa. Az biztos, hogy a legfestőibb városok közé tartozik, és gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A nyári szezonban elképesztően népszerű, érdemes saját szemünkkel is megtapasztalni a rengeteg látványosságot. Piran óvárosa a velencei gótikus építészet gazdag tárháza, mely számos nagyszerű étteremmel, hangulatos utcákkal és romantikus terekkel várja az ide látogatókat.

 

  1. Opatija: Horvátország sziklás és festői szépségű tengerpartjáról ismert kisvárosa, ahol fényűző paloták közelében fürödhetünk a tengerben. Opatija hazánkból is gyorsan elérhető, a sziklás partok mellett két homokos strandja is tökéletes pihenési lehetőséget nyújt. Az itt töltött idő minden napja élményekben gazdag és pihentető, hiszen a különleges partszakaszok, a meghitt éttermek, és a babérok, pálmák, színes leanderek övezte ligetek valódi mediterrán életérzést nyújtanak.

Nyáron érdemes néhány napot eltölteni a tengernél, hogy kipihenjük magunkat és újult erővel érkezzünk haza. A biztonságunkról azonban ilyenkor is fontos gondoskodnunk, így minden esetben kössünk utasbiztosítást, melyet az oldalunkon egyszerűen, gyorsan és online lehet megtenni:

 

Utasbiztosítás ONLINE, gyorsan | E-Utas.Hu

 

Kellemes feltöltődést és jó nyaralást kívánunk!

 

Utasbiztosítás kalkulátor

Hasonlítsa össze a webszervízzel rendelkező, így azonnali fedezetet nyújtó biztosítók utasbiztosítás ajánlatait, kösse meg az Önnek leginkább megfelelőt és utazzon gond nélkül.

pay-pass

Utasbiztosítás gyorsan,
4 egyszerű lépésben

Az utazás és az utazók alapadatainak megadása
Biztosítók ajánlatainak összehasonlítása
A megfelelő biztosítási ajánlat kiválasztása, a szerződés megkötéséhez szükséges további adatok megadása
Online díjfizetés és a biztosítási kötvény kiküldése e-mailben